Direct naast De Hoge Dame bevindt zich het grootste station van Nederland met alle faciliteiten die het voor bezoekers comfortabel en aangenaam maken. De stad Utrecht heeft toonaangevende horeca, detailhandel in het luxe segment en alle voorzieningen die de zakelijke bezoeker wenst.

Bovendien biedt De Hoge Dame zicht op de Domtoren van Utrecht in het sfeervolle historische hart van het centrum met de unieke werfkelders. Meer dan 200 restaurants bieden volop mogelijkheden op culinair gebied. Als studentenstad waar mensen graag blijven wonen na de studie is Utrecht koploper in de zakelijke industrie met een sterke vertegenwoordiging in de engineering & design industrie.

The largest station in the Netherlands, located right next to De Hoge Dame, ensures easy access for visitors. The city of Utrecht offers the very best in hotels and restaurants, luxury shopping and every amenity for the business traveller. Utrecht has a leading role in the commercial sector, with engineering and design strongly represented.