Utrecht, meest centrale stad van Nederland. Door de unieke mix van functies en kwaliteiten in en rond De Hoge Dame is het één van de aantrekkelijkste zakelijke vestigingsplekken van ons land. De dynamiek van de 280.000 reizigers per dag in de stationsomgeving geeft een bijzondere impuls aan de locatie. Station Utrecht Centraal aan de voet van De Hoge Dame verbindt deze locatie in een rechte lijn met alle belangrijke Europese zakencentra. Van deur tot deur naar Schiphol per trein of auto is zeer comfortabel en sneller dan vanuit Amsterdam.

De locatie rond De Hoge Dame is de centrale schakel in het hart van het Nederlandse vervoersnet. Een slimme routing verbindt het gebouw met de zakelijke functies in zijn omgeving, het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, het station, binnenstad en Jaarbeursplein. De Hoge Dame is ook met de auto optimaal bereikbaar via de rechtstreekse verbindingen met de A2, A12, A27 en A28. Parkeren doet u eenvoudig en snel in de parkeergarage onder het gebouw.

Utrecht, the most central city in the Netherlands, is one of the most attractive places to locate a company. Utrecht Central Station at the foot of De Hoge Dame provides a direct connection to all Europe’s most important business centres. Schiphol can be reached quickly and comfortably by train or by car, while the A2, A12, A27 and A28 provide easy access by road with ample parking underneath the building. Clever routing means that local facilities – Hoog Catharijne shopping mall, station, city centre and Jaarbeursplein – are just a short stroll away.